مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

سلام و دورد
بنده حدود یک سال پیش منزلی نوساز را خریداری کردم و همون موقع به علت نداشتن مبلغ کامل خونه 200 میلیون منزل رو رهن صاحب ملک یعنی همون سازنده دادم و سازنده هم همون موقع مستاجر دیگری را در منزل ما ساکن کرد به مدت یک سال .
و خانه اون موقع سند نداشت چون پایان کارش هنوز نیومده بود و برای این هم 120 میلیون هم پیش ما موند بابت سند و البته برای سند هم جریمه نوشتیم که روزی 300 هزار تومن بابت تاخیر سند .
اما الان که بیش تر از یک سال شده مستاجر از خانه بلند نمیشود و خانه را به ما تحویل نمی دهد به این دلیل که با سازنده مشکلاتی دارند .
و قرار بود برج 8 پارسال سند را برای ما بزند و تا الان هنوز سند نزده و البته گفته سندتون آماده هست حالا میخوایم قرار محضر بزاریم ان شالله. با توجه به تاخیر سند تا الان 50 میلیون جریمه دیرکرد سند شده
چند سوال :
1- آیا با گرفتن سند و دادن 120 میلیون به سازنده برای تحویل سند و ندادن رضایت. حق و حقومان بابت شکایت تاخیر سند و گرفتن جریمه محفوظ می ماند؟
2- با داشتن سند چطور میتوانیم مستاجر را بیرون کنیم یا حکم تخلیه بگیریم ؟و چقدر زمان میبرد ؟

اگر پیشنهاد حقوقی بابت پس گرفتن سریعتر منزل ما و اینکه کارساز باشد ، دارید ممنون میشم بفرمائید ...

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع طرح شده تحت بررسی قرار گیرند تا پاسخ صحیح حقوقی ارائه گردد.