مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام
من حدود بیست سال پیش یک چک به مبلغ 400 میلیون تومان و بدون تاریخ به پدرم داده بودم.
میخواستم بدانم ک با گذشت این زمان طولانی و قدیمی بودن چک باز میتواند این مبلغ رو از من طلب کند یا خیر. و اگر اره همان 400 میلیون را باید بدم یا ب قیمت امروز مبلغ بیشتری را باید پرداخت کنم با تشکر

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با احتساب خسارات تاخیر تادیه از سوی پدر قابل مطالبه خواهد بود .

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. قابلیت وصول به همان مبلغ درج شده در چک را دارد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام امکان مطالبه تاخیر نادیه از زمان برگشت چک وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرفاً مبلغ چک قابل مطالبه است.
اگر پدرتان از شما نوشته ای ندارد در این صورت می توانید اعلام مفقودی کنید

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

بله امکان مطالبه وجه چک و تاخیر تادیه وجود دارد .

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانند مطالبه کنند و خسارت تاخیر‌از تاریخ چک محاسبه میشود

یک وکیل

سلام و وقت بخییر بله می توانند دادخواست تقدیم نمایند ولی نسبت به خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید چک محاسبه می شود

الهام داودی

سرکار خانم الهام داودی :

درود
ایشان میتوانند اصل مبلغ را مطالبه کنند

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
اصل مبلغ چک قابل مطالبه می باشد.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

بله می‌تواند مطالبه کند و طبق رای وحدت رویه از تاریخ سررسید چک محاسبه و به قیمت روز پرداخت میگردد

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. با توجه به آنکه با گذشت این همه سال مطالبه نکرده اند، آن چک صرفا یک سند مدنی است و امکان مطالبه تاخیر تادیه آن بابت این سال ها وجود ندارد. ولی اگر هر زمان اقدام به وصول آن نمایند، از روز قطعیت رای دادگاه تاخیر تادیه تعلق خواهد گرفت.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام. همون مبلغ 400 ملیون تومان باید پرداخت کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، 400 میلیون تومان به انضمام خسارات دیرکرد قانونی از تاریخ مطالبه وجه چک قائل وصول است

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام بله میتوانند مطالبه کنند بعضی از شعبه ها با توجه به قاعده اقدام میگویند چون مطالبه نکرده اند مشمول تاخیر تادیه نمیشود