مشاوره حقوقی رایگان - دادن مبلغی پول و گرفتن سود که ربا و باطل نشه

سلام. من میخواهم 200میلیون را به کسی بدهم و سود ده درصد به ازای هر ماه و برای 6ماه برایش تعیین کنم و برای اینکه پولم از دست نرود ازش سفته میگیرم و و سند ماشینش را که ارزش 350میلیون داره را به نام خودم میکنم و برای اینکه ربا یاباطل نشه در قولنامه مینویسم که 320 میلیون به طرف قرض دادم که در 6قسط باید پس دهد و قسط های یک ماهه اول تا پنجم 20میلیون و قسط آخر باقیمانده پول تنظیم میکنم اینجوری میشه ؟

پاسخ ها :

علی اکبر محمدی قلعه نی

جناب آقای علی اکبر محمدی قلعه نی :

سلام وقت بخیر
معامله به این شکل و با هر عنوان دیگری مشمول معاملات ربوی است و جرم می باشد و ماده 595 قانون مجازات اسلامی در این خصوص است.
بنابر توصیه اکید از بزرگان از طریق معاملات مشروع نسبت به افزایش اموال اقدام کنید و خود را گرفتار معاملات ربوی ننمایید آرزوی توفیق روزافزون شما را از خداوند متعال دارم.

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
میتوانید از طریق مشاوره با وکیل، با قرض گیرنده عقد مشارکت و یا مضاربه منعقد نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ماهیتاً ربا باشد در هر صورت ربا محسوب می‌شود