مشاوره حقوقی رایگان - سوال در‌مورد سفته

با سلام بنده از کسی به دلیل تنگ دستی و مشکل‌ مالی پول ربا دار برداشتم برای چک یک‌ سفته ضمانت فقط با امضا به مبلغ 40 میلیون تومان هم گرفت الان میگه هم چکو پاس کن هم سفته رو
هیچ اموالی هم ندارم هیچ پولی هم ندارم دستمم به جایی بند نیست میتونم در صورت شکایت درخواست اعسار کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر اثبات شود ربابوده قابل استرداد نیست وهردو مجازات می شوید مگر عسرت وناچاری خودرا اثبات کنیدبرای اثبات جرم ربا خواری می توان از شهادت شهود یا اشخاص مطلع یا حتی میتوان از اسناد و مدارک دیگر استفاده کرد. اما اثبات این گونه جرائم کار بسیار دشواری بوده ، زیرا معمولا شخص ربا گیرنده حاضر به امضا هیچگونه قراردادی نمی شود و از ربا دهنده چک یا سفته ای دریافت می کند تا در زمان سررسید بتواند با استفاده از انها طبق قانون علیه ربا دهنده اقدام کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید از ان شخص به علت پول ربا و دریافت رشوه شکایت کنید و اگر ثابت شود که دادن رشوه شما از روی اضطرار بوده تبرئه میشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت صدور حکم محکومیت و بعد از ابلاغ اجرائیه می توانید دا‌دخواست اعسار بدهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام میتوانید دادخواست اعسار مطرح نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله می توانید دادخواست اعسار بدهیم ولی اگر میتوانید اثبات نمایید که صدور سفته و چک بابت معامله ربوی بوده است علیه ایشان تحت عنوان رباخواری شکایت کیفری مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما میتوانید درخواست اعسار داشته باشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

پس از قطعیت رای محکومیت به پرداخت بلی می توانید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باقطعی شدن رای محکومیت میتوانید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

اگر ثابت شود ربا بوده قابل استرداد نیست