مشاوره حقوقی رایگان - پرونده واصل شد

سلام الان برایم پیام آمد پرونده شما به َشعبه 7 اجرا مدنی واصل شد یعنی چه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور با اخذ نوبت جهت انجام کاری بهتر است به شعبه مربوطه مراجعه گردد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده جهت اجرای حکم به اجرای احکام ارسال شده وقت اجرا اخذ وحضورا پیکیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از شما شکایتی شده پرونده به اجرای احکام رفته است مراجعه نماییداحتمال مسدودی یا جلب شما وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به این معنا می‌باشد که پرونده شما هم‌اکنون در شعبه 7 اجرا مدنی می‌باشد‌.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پرونده جهت اجرای حکم به اجرای احکام رفته است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده در شعبه اجرای احکام ثبت شده و اگر خواهان هستید نی توانید با اخذ نوبت اینترنتی موضوع را پیگیری کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پرونده دراجرای احکام ثبت شده جهت پیگیری واجرای حکم به آنجا مراجعه کنید

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

رای صادر شده جهت اجرا به اجرای احکام ارسال میگردد

یک وکیل

سلام وقت بخییر پرونده ها به نوبت به شعبات ارجاع می شوند و برای پیگیری روند پرونده من بعد به شعبه 7 اجرا احکام مدنی مراجعه فرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یعنی پرونده شما رای قطعی صادر شده و شعبه اجرای احکام مدنی ارسال گردیده از آنجا برای توقیف اموال محکوم علیه اقدام نمایید

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
یعنی پرونده به پرونده اجرای احکام مدنی ارجاع و ثبت شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما پرونده حقوقی داشتید یا خواهان هستید یا خوانده حکم صادر شده و به مرحله اجرا رسیده

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

اگر از سر شماره خصوصی اومده کلاهبرداری هست نه که یعنی پرونده ای شما داشتید برای اجرا به شعبه اجرای احکام ارسال شده

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. قاعدتا علیه شما طرح دعوی صورت گرفته و احتمالا موضوع چک صیادی است که مستقیما به اجرا گذاشته می شود.

در سامانه عدل ایران نوبت بگیرید و حضوری به همان شعبه مراجعه نمایید یا از طریق روند پرونده در سایت عدل ایران ببینید موضوع چیست.

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.یعنی پرونده ای که حاکم یامحکوم شده اید برای اجرابه واحداجرای احکام ارسال وثبت شده است.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. از سایت adliran.ir برای شعبه مذکور در پیامک نوبت بگیرید سپس به صورت حضوری مراجعه و قضیه را پیگیری کنید.