مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین کشاورزی به باغ

سلام زمین کشاورزی دارم به مساحت 5000متر مربع خارج از روستا میخواهم تغییر کاربری تبدیلش کنم به درختکاری باغداری آیا میتوانم تغییر کاربری بدم واگر قبول کردند میتوانم مجوز حفر چاه کم عمق برای زمینم بگیرم؟ باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است باید به تایید کارشناسان مربوطه برسد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان تغییر کاربری بسته به نظر کارشناس می‌باشد.

علی اکبر محمدی قلعه نی

جناب آقای علی اکبر محمدی قلعه نی :

سلام وقت بخیر
با توجه به قانون حفظ اراضی زراعی و باغها این امر می بایست به تایید کمیسیون تغییر کاربری برسد در غیر اینصورت مرتکب جرم شده اید.
در خصوص حفر چاه نیز این امر مستلزم اخذ پروانه از وزارت نیرو است.
ان شاالله خداوند به شما خیر و برکت دهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای صدور پروانه چاه اب شرایط خاصی لازم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به اداره آب مراجعه نمایید

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

برای تغییر کاربری از جهاد بپرسید

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

موضوع باید از طریق اخذ مجوز از مرجع جهاد کشاورزی صورت بگیرد