مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین کشاورزی به باغ

سلام خدمت همه وکلای عزیز و زحمت کش
بنده یک زمین کشاورزی به متراژ 3هزارمتر مربع دارم که اوقاف نمی باشد و سند دار است در همین زمین ها باغ تالار و دامداری ساخته اند از چه طریقی میتوان جواز ساخت باغ تالار یا سوله یا دامداری گرفت؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای هر کدام از آنها می‌بایست به ارگانی مربوطه مراجعه نمایید می‌بایست مجوز از طریق منابع طبیعی جهاد کشاورزی و سایر ارگان‌های مربوطه با توجه به نوع کاربری که قصد دارید انجام دهید اخذ نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بناهایی که می‌فرمایید نیاز به مجوزات و تغییر کاربری دارد که به احتمال زیاد کاری سخت است اما می‌توانید از طریق دادراه جهت راهکار قانونی با بنده تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود باید نسبت به اخذ مجوزات لازم به جهاد کشاورزی و دیگر ارگان ها رجوع کنید