مشاوره حقوقی رایگان - کوچه در زمین کشاورزی

سلام وقت بخیر، من یک زمین کشاورزی دارم که در حال حاضر نهال کاشتم، دهیاری و شورای روستا تصمیم گرفتن از زمین من کوچه 8 متری باز کنند و این طوری زمین من نصف میشود البته ناگفته نماند نقشه کوچه اول طور دیگری بوده که زمین های افراد با نفوذ روستا رو شامل میشده اما با قدرت و نفوذ شون اون رو تغییر دادن و حالا نصف زمین من کوچه میشود خواستم بدونم راهی هست که جلوی این کار رو بگیرم یا این که خسارت قابل توجهی دریافت کنم؟ زمین بنده ملکی نیست و اوقافی هست(معروف به 99 ساله)

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ایتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید و سپس دادخواست مرتبط ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره اوقاف و بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام مخاطب گرامی عبور کوچه از ملک شما قواعد و مقرراتی دارد که باید رعایت گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلاممی‌بایست در اینجا تامین دلیل انجام شود توسط کارشناسی رسمی دادگستری سپس مطابق عمل شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعأ
طبق قانون بدون موافقت و رضایت شما امکان تصرف اراضی شما برای کوچه وجود نخواهد داشت مگر ابتدا بهای اراضی تصرفی پرداخت گردد

شما می توانید به بنیاد مسکن مراجعه و توافق نمایید تا اراضی شما دارای ‌کاربری مسکونی گردد
و ...

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

بله وقتی نقشه تعریفی دارند نباید از مسیر شما طی بشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند اظهارنظر کارشناس می باشد تا عنوان دادخواست مشخص گردد