مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک تجاری به دلیل اتمام قرارداد

قولنامه یکساله در بنگاه تنظیم کردم ولی مستاجر حاضر به تخلیه نمیشود و دادخواست دستور تخلیه دادم به شوری حل اختلاف ، گفتند چون قولنامه شاهد ندارد نمیشود دستور تخلیه صادر کنی و باید حکم تخلیه صادر شود و حدود شش ماه زمان می برد ، من مجبور کردند سه ماه فرصت بدهم و اجاره جدید بگیرم ولی شریک ملکم هنوز امضا نکرده آیا میشود ادعای خسارت کنم؟ چون خودم میخواستم همان شغل سوپری راه اندازی کنم واین تاخیر سه ماه از 29 اسفند تا خرداد حدود سی درصد قیمت تجهیزات افزایش پیدا کرده و از طرفی خودم هم بیکار و بازنشسته هستم لازم بذکر است قبل از اتمام قرارداد شفاهی گفته بودم تخلیه کن و بعد اظهارنامه و مهلت 10 روزه به او داده بودم ولی متاسفانه متعهد به قولنامه و انسانیت نیست و قانون شکنی و تخلف میکند و شورای هم ( قوه قضاییه )هیچ جرمی برای وی در نظر نمیگیرد و حتی سوال نکرد چرا تخلف میکنی و من را مجبور کرد ضرر کنم
متشکرم از اینکه راهنمایی می کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام بابت اجاره قرارداد مطابق قانون 76ببندید و در پایان تقاضای تخلیه فوری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرارداد اجاره در صلاحیت شورا و برای تخلیه و موارد بین موجر و مستاجرمگر اینکه مبنای کیفری پیدا کند که در آن صورت می‌بایستی از طریق دادگاه کیفری اقدام نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مطالبه خسارت خیر
شما باید دادخواست حکم تخلیه اقامه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مطالبه خسارت امکان‌پذیر نمی باشد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست صدور حکم تخلیه ومطالبه اجرت المثل بدهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

شما نباید توافق ررا سه ماه میکردین الان چاره ای ندارید باید منتظر اتمام سه ماه باشید اگر تخلیه نکردن مجدد تقاضای حکم تخلیه کنید