مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به درخواست تقسیط خسارت

سلام. من زیان دیده تصادف با یک خودرو چند میلیاردی هستم که راننده خودرو مقصر همسر مالک می باشد. بابت افت قیمت خودرو خودم شکایت کردم که دادگاه رای قطعی به نفع من داد. حالا مقصر درخواست اعسار داده و با توجه به استعلام اموال، راننده اموالی به نام خود ندارد. آیا با توجه به این که خودرو مقصر گران قیمت بوده و شوهر راننده که مالک خودرو نیز هست توان پرداخت را داد و ادعای عدم توانایی پرداخت خسارت کذب می باشد. آی من میتوانم به رای اعسار دادگاه اعتراض کنم و اینکه آیا مالک خودرو هیچ گونه مسئولیتی در قبال پرداخت خسارت ندارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

در مهلت 20 روزه حق اعتراض به رای اعسار را دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اگر مهلت دارید تجدیدنظرخواهی نمایید و لایحه دقیق تنظیم نمایید

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

امکان اعتراض وجود دارد اما مالک خودرو مسئولیتی ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با ارسال لایحه درخواست تجدید نظر خواهی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حق اعتراض به رای اعسار را دارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مدارکی دال بر ملائت خواهان اعسارردارید در دادگاه ارائه دهید.درخواست استعلام سه گانه کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مالدار بودن راننده مقصر ملاک است خسارات به بار آمده توسط راننده ربطی به همسر ایشان که پولدار است ندارد .

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر مقصر راننده باشد و حکم محکومیت خسارت فقط علیه راننده باشد مالک هیچ مسولیتی ندارد و سعی کنید برا رد اعسار به رابطه زوجیت و اینکه همسرشان وضع مالی خوبی دارد اشاره کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
در مهلت مقرر قانونی اعتراض کنید