مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت و صدور اجرائیه حکم اداره کار در اجرای احکام دادگاه

سلام.وقت بخیر. از شرکتی که چندماه در آن مشغول به کار بودم در اداره کار شکایت کردم و حکم به نفع بنده صادر شد. با وجود آنکه بنده 3 ماه و 17 روز در آن شرکت مشغول به کار بودم ولی در دادنامه نوشته شده 20 روز کار مفید در ماه و حقوق و مزایای بنده صرفا برای 60 روز محاسبه شده. آیا این مسئله بر خلاف قانون کار نیست؟

پاسخ ها :

اعتراض به رای اداره کار شکایت از کارفرما در اداره کار کارگر کارفرما