مشاوره حقوقی رایگان - ابطال هبه

سلام بنده و خواهر و برادرانم سه سال پیش ملک پدریمان را به مادرم که در قید حیات است هبه کردیم ولی متاسفانه الان در وضعیت بد مالی هستم به طوری که احتمال جدایی با همسرم را دارم .آیا راهی برای ابطال هبه وجود دارد

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر هبه به درستی واقع شده باشد نمی‌توان پس گرفت مگر اینکه هبه به درستی واقع نشده باشد که ساز و کار خود را دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اگر قرارداد شما با مادرتان ، در قالب هبه باشد قابل رجوع نیست
ولی اگر قرارداد ، غیر از هبه باشد با شرایط خاصی امکان اقامه دادخواست حقوقی وجود خواهد داشت
و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق بند 1 ماده 803 قانون مدنی امکان رجوع از هبه وجود ندارد.

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام. در صورتیکه هبه به درستی واقع شده باشد خیر