مشاوره حقوقی رایگان - آیا بیمه بیکاری به من تعلق می گیرد؟

با سلام و احترام
من حدود 9 ماه است در مجموعه ای مشغول به کار شده ام و قراردادم بصورت 3 ماه تمدید میشد حالا کارفرما با من تمدید قرارداد نمیکند امکان گرفتن حق بیمه بیکاری را دارم ؟
شایان ذکر است که بنده حدود 7 سال سابقه بیمه دارم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر ترک کار خورده بااستناد به گواهی عدم نیاز ظرف یکماه فرصت درخ است بیمه بیکاری را دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر زیرا شما یکسال سابقه بیمه ندارید
اگر داشته باشید ولو در کارگاهی دیگر ممکن است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما با نامه عدم نیاز از سوی کارفرما می‌توانید از بیمه بیکاری استفاده نمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
امکان مطالبه بیمه بیکاری توسط شما
وجود نخواهد داشت

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

شرایط استفاده از بیمه بیکاری :

فرد متقاضی، مشمول قانون کار و تامین اجتماعی باشد.
فرد بیمه‌شده، بدون میل و اراده خود بیکار شده باشد.
در حال حاضر آماده به کار باشد.
کارگران دائمی، حداقل 6 ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند.
کارگران قراردادی در آخرین محل کارشان، حداقل یک سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند.