مشاوره حقوقی رایگان - تعیین درصد دیه

سلام نامه پزشک قانونی جهت جراحات صورت و دست و پا صادر شده و دادسرا آن را تایید کرده . ممنون میشم درصد جراحات را با توجه به بندهای اعلامی تعیین کنید دیه سال 1402 :
1-سه ساییدگی هر کدام حارصه در پیشانی
2-ساییدگی حارصه بینی
3-سه ساییدگی هر کدام حارصه جلوی سر
4-ساییدگی حارصه خلف دست چپ
5-دو ساییدگی در بند ابتدایی و یک ساییدگی در بند میانی و انتهایی انگشت سوم دست چپ(جمعا چهار عدد حارصه)
6-ساییدگی در بند ابتدایی و میانی و انتهایی انگشت دوم دست چپ (جمعا سه حارصه)
7-ساییدگی حارصه بند ابتدایی انگشت چهارم دست چپ
8-ساییدگی حارصه داخل پای چپ
9-چهار خراشیدگی حارصه در ساعد چپ
10-شکستگی ستون فقرات هفت درصد دیه کامل

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دیه امسال یک میلیارد و دویست میلیون تومان می‌باشد که درصدهای فوق با توجه به اینکه دیه مشخص ندارد اجرای احکام محاسبه می‌نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ض محاسبه دقیق دیه بعد از نظریه قطعی پزشکی قانونی بر عهده واحد اجرای احکام کیفری است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تعیین دقیق مقدار دیه توسط واحد اجرای احکام دادگستری انجام میشود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، برای محاسبه به اجرای احکام مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
میزان دیه توسط اجرای احکام محاسبه خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اخر سر توسط واحد اجرا محاسبه می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه امسال یک میلیارد و دویست میلیون تومان هست ومحاسبه دقیق دیه بعد از نظریه قطعی پزشکی قانونی بر عهده واحد اجرای احکام کیفری است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق کتاب چهارم بخش دیات قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 عمل میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پزشکی قانونی در هر مورد باید درصد دیه را تعیین کند تا قابل محاسبه باشد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تعیین و تشخیص میزان دیات در صلاحیت تخصصی پزشکی قانونی است