مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سند خودرو

بنده ده سال پیش یک ماشین فروختم،به صورت کاغذ دستی وشاهد هم دارد و الان میخواهم بدونم اگر سند ماشین هنوز به اسم هست یا نه ولی پلاک فک پلاک شده.فقط نگرانی بنده بابت سند ماشین هست و دوم این که آیا اگه خدای ناخواسته کسی تصادف کند مشکل برای من پیش میاد یا کسی که فک پلاک کرده و الان پلاک به اسم ایشون هست. چطور میتونم بفهمم که سند ماشین به نام هست؟ با تشکر

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

ملاک مالکیت در رویه 2 سال اخیر سند سبز و پلاک است، سند کارخانه و دفتر اسناد فعلا در جایگاه پایینتری هستند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به پلیس راهور مراجعه نمایید می‌توانید استعلام خودرو خود را بگیریدعدم فک پلاک می‌توانید خودرو را توقیف کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس تاریخچه پلاک در راهور به نام خودتان درخواست فک پلاک و توقیف خودرو نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تعویض پلاک انجام شده باشد مشکلی پیش نمیاد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام از طریق اداره راهور پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسئولیت خودرو با کسی است که پلاک به نام وی است و کسی که پلاک فعال به نام اوست مالک رسمی آست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق پلیس راهور نسبت به استعلام اقدام نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نگران نباشید با توجه به فک پلاک، مسئولیتی متوجه شما نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق (( ثبت من ). در سایت سازمان ثبت املاک و اسناد می توانید تمام اسنادی که به نام شماست را مشاهده نمایید .

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خودرو متعلق به کسی است که پلاک به نام ایشان ثبت شده و مسئولیت به عهده صاحب پلاک است.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پلاک بنام هرشخصی باشد مالک محسوب میشود،همان برگ سبز پلاک ،سند نیز محسوب میشود