مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام و عرض ادب
اگر کسی در طبقه بالای خانه ای در روستا زندگی کند و خانه هم از خودش باشد برای اینکه طبقه پایین به راحتی در حیاط خودشان رفت و آمد داشته باشند طبقه بالایی باید در جلوی بالکن خود پرده یا طلق یا ... بزند؟؟؟

پاسخ ها :

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

سوال نا مفهوم است
مشاوره تلفني نماييد

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
سوال شما نیاز به توضیح بیشتر داره اما علی ایحال، حیاط جز مشاعات ساختمان هست و هر دو طبقه باید از اون استفاده کنند، استفاده طبقه بالا از حیاط بهره بردن از نور و هوای حیاط هست و طبقه پایین نمیتونه این مسئله را محدود کنه به این بهانه که امکان استفاده از حیاط را نداره، در واقع محدودیت برای هر دو طبقه اعمال میشه و هیچکدوم نباید تزاحمی در بهره برداری حق دیگری ایجاد کنند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مزاحمتی برای طبفه دیگر نباشد مانعی ندارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
الزام قانونی وجود ندارد ولیکن به جهت مراعات همسایه می‌توان اقدام نمود.