مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارثیه

با سلام
پدر بزرگ اینجانب قبل از فوت 1200 متر زمین همراه با یک باب خانه در روستا داشت. یکی از پسران او (دایی اینجانب) حدود 50 سال قبل و در زمان حیات پدر بزرگم یک باب خانه در زمین محوطه خانه او ساخت. حال پس از مرگ پدربزرگ ادعای مالکیت خانه ای که ساخته همراه با نصف محوطه خانه پدربزرگ را دارد (یک باب خانه ای که خود ساخته همراه با 600 متر از حیاط خانه پدر بزرگ). آیا ادعای دایی اینجانب از لحاظ حقوقی صحیح است؟؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خیر نهایتا اگر با پول خودش ساخته و موافقت پدربزرگتان بوده مالک سااختمان است نه زمین. در مورد اشغال آن مقدار هم اگر مدرکی بر کیفیت حق یا اذن موجود نیست باید قرائن بیشتری بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر با توافق پدربزرگ ساخته مالک خانه می‌باشد نه مالک زمین

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ایشان باید ادعایش را اثبات کند و سایر ورثه انکار

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

خیر نهایتا هزینه ساخت خانه را میتواند مطالبه کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما عضو سایت دادراه در ابتدا بایدگفته شود مسائل ملکی یک حوزه کاملا تخصصی است که اشتباه در پرونده راه ندارد چرا که ممکن است اشتباه در ارائه لوایح، دادخواست ، دفاع منجر به نتیجه خوبی نشود و از همین روز اسناد و مدارک باید کامل و دقیق بررسی و رویت شود و سپس اقدام مقتضی در نظر گرفته شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به اعیان بله میتواند مطالبه هزینه نماید نسبت به عرصه خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مستندات شما بررسی شود تا ضمن گفتگوی متقابل راهنمایی دقیق به توان کرد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام ملک پدربزرگ شما متعلق به همه ی وراث است و ایشان اگر اصرار به در تصرف گرفتن ملک دارند باید قیمت زمینی که بر روی آن خانه ساخته اند را پرداخت کنند ، نسبت به 600 متر مابقی نیز هیچ ادعایی صحیح نمی‌باشد

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
اظهار نظر در این خصوص نیازمند بررسی مدارک و ادله و اظهارات ایشان هست.

موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا مالکیت ایشان احراز و اثبات گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی‌القاعده زمین و خانه جزء ماترک پدربزرگ به حساب می‌آید.
در نهایت اگر دایی سندی مبنی بر مالکیت خانه دارد تنها مالک خانه است و مالک زمین نخواهد بود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای ایشان نیاز به دلیل دارد، شما بعنوان وارث از سمت مادرتان میتوانید درخواست تقسیم ترکه پدربزرگ مطرح نمایید تا اجبار شود مدارک مالکیت ش را ابراز نماید و اگر نتواند محکوم است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط می‌تواند ارزش ساختمان را مطالبه کند