مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه بعد از گذشتن 20 سال از طلاق

سلام وقت بخیر
بنده سال 83 از آقا جدا شدم با طلاق غیابی که به دلیل عدم حضور زوج ثبت شد. مهریه 14 سکه و 10 میلیون تومان پول به تاریخ اون زمان هست که تو طلاقنامه هم ذکر شده.

در این شرایط برای دریافت مهریه من به جز شناسنامه و طلاق نامه خودم به چه اطلاعات هویتی از ایشون احتیاج دارم؟
من فقط کد ملی ایشون رو دارم با دو تا شماره موبایل که معلوم نیست که آیا سامانه ابلاغ داشته باشند یا نه!
از کجا متوجه بشوم که اصلا ابلاغیه براشون میرود یا نه. اگه سامانه ابلاغ نداشته باشه چی. من ازش آدرس خونه ندارم ولی اگه پیدا کنم آدرسش رو، بعدش چیکار باید بکنم?
در ابتدا به این اطلاعات احتیاج هست؟ یا فعلا برم درخواست مهریه رو ثبت کنم؟

درخواست مهریه باید از شهر محل سکونت اون مرد باشد یا از شهر دیگه ای هم میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفترخانه ای که عقد کردید درخواست خود را پیگیری کنید.
در دعاوی خانوادگی دادگاه محل سکونت زن صلاحیت رسیدگی به پرونده را دارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از دفتر ازدواجی که ازدواج ثبت شده برای مهریه اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کد ملی زوج لازم است
شما باید ابتدا در دفتر خانه ای که عقد ‌نکاح منعقد شده است درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید
و بعد به اجرای ثبت مراجعه نمایید
و

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

از دفترخانه ای که عقد ازدواج انجام شده شروع کنید
محل سکونت زن هم ممکنه

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق دفتر ازدواجی که عقد شما را ثبت نموده اقدام نمایید چنانچه نشانی از ایشان ندارید مجهولدالمکان معرفی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مهریه تا زمانی که مطالبه نشده است یا بخشش صورت نگرفته قابل دریافت می‌باشد می‌بایست از طریق دفتر ازدواج مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید دید علت چه بوده در حکم طلاق ذکر نشدهداست معمولا رویه به این است که باید ذکر میشده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قابل مطالبه است از شهر خود زوجه و محل دفتر ازدواج عقد و طلاق

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در محل سکونت خودتان طرح دعوی مطالبه مهریه بطرفیت زوج با مشخصات شناسنامه اش و مجهول المکان بودن مطرح نمایید و درخواست آگهی حضور نمایید، پس از آن حکم غیابی صادر میشود

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی محل سکونت خودتان مراجعه کنید و طرح دعوای کنید. دادگاه محل سکونت آقا به دعوا رسیدگی میکند اگر ثنا داشته باشد، در غیر اینصورت مجهول المکان اعلام کنید.

موفق باشید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
همان شماره ملی ایشان کفایت می کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا به دفترخانه‌ای که عقد نکاح منعقد شده است مراجعه نمائید و از آن طریق اقدام نمائید.
اگر از واحد اجرای مهریه اداره ثبت توفیقی حاصل ننمودید از طریق دادگاه خانواده اقدام نمائید.
دادگاه محل اقامت زوجه، صالح به رسیدگی به دعوای مطالبه مهریه می‌باشد.

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، از طریق دفتری مه عقد کردید درخواست اجرای مهریه خود را مطرح کنید ، در دعاوی خانواده دادگاه محل یکونت زوجه صالح به رسیدگی است.

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام کاربر گرامی.
از طریق مشخصات شناسنامه ای زوج و در صورت نداشتن آدرس ایشان، میتوانید مجهول المکان بودن زوج را عنوان نموده و بابت مطالبه مهریه خود اقدام کنید؛ لذا، به دفترخانه‌ای که عقد نکاح در آنجا منعقد شده است مراجعه کرده و سپس از طریق اجرای ثبت برای مطالبه ی مهریه اقدام نمایید؛ در صورتیکه از طریق اجرای ثبت، نتیجه ای حاصل نشد یا اینکه تمام و کمال نتوانستید مهریه تان را وصول کنید، از طریق دادگاه خانواده نیز میتوانید اقدام نمایید؛ در مطالبه مهریه، دادگاه محل اقامت زوجه صالح به رسیدگی می‌باشد. موفق باشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نسبت به مهریه اقدام کنید مشخص میشود