مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مشاور املاک در سازمان تعزیرات بخاطر سوء استفاده از مهر املاک در برگه جعلی

با سلام وقت بخیر مشاور املاک با همدستی سازنده اصل نسخه قرارداد مشارکت رو تحویل من نمیدهند و به من کپی قرارداد رو دادند و یک برگه جعلی با مهر مشاور املاک دارم که ثابت شد امضای اینجانب و اثر انگشت من برای اینجانب نیست ولی برای تعیین جاعل شکایت کردم هم مشاور املاک هم سازنده در اقرارنامه نوشتن برگه جعلی را پاره کردند و منع تعقیب خوردند الان اینجانب میتونم از مشاور املاک در سازمان تعزیرات شکایت کنم به جهت تقلب در قرارداد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از اتحادیه و صنف مربوطه پیگیری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سازمان تعزیرات مرجع رسیدگی به ادعای شما نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام با توجه به اینکه دادگاه نیز منع تعقیب صادر کرده است از اتحادیه مربوطه نیز اگر پیگیری کنید راه به جایی نخواهد برد حتی در صورت پاره کردن برگه مربوطه نیز نیز وکیل داشتید کار بهتر جلو میرفت