مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش آپارتمان

سلام. وقت بخیر.
خدمت شما سوالی داشتم، ممنون میشم پاسخ بدید.
از یک سازنده و مشاور املاک طبق ماده 23 و 24 ساختمان شکایت کردم.
امروز پرونده به شعبه کیفری ارسال و ابلاغیه صادر شد. در ابلاغیه زمان دادگاه مشخص شد.
در متن ابلاغیه تنها از سازنده نام برده شده و گفته شده بابت شکایت شما از شخص فلان و از شخص مشاور املاکی نام برده نشده.
برای ایشون منع تعقیب صادر شده یا تنها به اسم سازنده بسنده شد؟
می‌خوام بدونم اگر منع تعقیب صادر شده دوباره اعتراض کنم.
متشکرم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.می توانید اعتراض کنید به قرار منع تعقیب البته در زمان قانونی خودش