مشاوره حقوقی رایگان - درخواست الزام به تمکین و حق حبس

سلام 3 سال عقد هستیم رابطه دبر داشتیم درخواست الزام به تمکین دادم و همسر هم در دادگاه گفته خانه و مسکن فراهم باشد زندگی میکنم الان خانه رو تهیه کردم اگر تایید بشود میتونه باز هم از حق حبس استفاده کند؟ اگر حق حبس داشته باشد هم باید نفقه بدهم هم مهریه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اری اگر دوشیزه باشد
حق حبس
به قوت خود باقی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت داشتن حق حبس نفقه به او تعلق می گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که دوشیزه باشند بله می‌توانند استفاده نمایندپرتاب برای گلگهر مرزهای پرتاب

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که دوشیزه باشند بله می‌توانند استفاده نمایند

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام اگر زوجه باکره باشد میتواند ادعای حق حبس داسته بله در این صورت هم نفقه و هم مهریه پرداخت میکنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باکره باشد میتواند از حق حبس استفاده کند

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. باتوجه به توضیحات شما ، حق حبس برای زن باقی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از عالی‌ترین مقام اجرایی اداره متبوع خود درخواست دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درصورتیکه رابطه محرز شود حق حبس ساقط است، چه دبر، چه قبل

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام اگر باکره باشند بله و نفقه هم تعلق میگیرد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

زوجه درصورت باکره بودن حق حبس دارد و مطالبه نفقه

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام حق حبس مربوط به رابطه از جلو میباشد ودرصورت تایید پزشکی قانونی حق حبس ثابت است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باعنایت به اقرارزوجه به تمکین درصورت فراهم بودن شرایط آن، حق حبس از ایشان اسقاط، و درصورت صدوررای تمکین به نفع شما، ایشان ملزم به تمکین میگردند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ایشان باکره باشند حق حبس پابرجاست و مهریه قابل مطالبه است نفقه هم همچنین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا تمکین بصورت مطلق ان ملاک است اعم از دبر یا قبل لذا با توجه به رابطه از دبر حق حبس ساقط است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر دوشیزه می‌باشد حق حبس برای ایشان ایجاد می‌شود نفقه نیز تعلق می‌گیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اعلام کنید تمکین انجام شده است تا حق حبس ساقط شود