مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

سلام بنده گلوله داخل نخاعم هست و خارج کردنش مساوی با فلج صد در صد است .
حکم به 2 سال و نیم زندان دارم و چون نرفتم جلب صادر شد.. خارج از موعد تعیین شده به خاطر گلوله ی داخل بدنم با دستور اجرای احکام درخواست واخواهی به اجرای احکام دادم و داخل ثنا بنده اینطور ثبت شده
پرونده با علت طرح رسیدگی به واخواهی مجدد ثبت گردید وقت نظارت در تاریخ... تعیین شد ..
میخواستم بدونم الان جلب بنده پابرجاست یا تا تاریخ مجدد دادگاه جلب برداشته شده ؟ لطفا زودتر پاسخ بدید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق شعبه به نحو حضوری پیگیری نمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شعبه پیگیری کنید ولی احتمالا پابرجاست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا عرض کنم در صورتی که می‌خواهید زودتر پاسخ بدهیم شما زودتر مبلغی به حساب وکیل واریز و درخواست مشاوره تلفنی نمایید پس بهتر است ابتدا برای اخذ پاسخ رایگان خواهش کنید نه امر کنید و اما در خصوص پرونده‌تان در صورتی که قطع نخاع هم باشید کور هم باشید کر هم باشید باید تحمل کیفر نمایید و راهی نیست مگر رضایت شاکی

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

واخواهی باعث عدم اعتبار جلب نمیشود به چه علت محکوم به حبس شده اید جهت پاسخ دقیق تر گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
دستور جلب به قوت خود باقی است مگر دادگاه دستور جلب را لغو نماید