مشاوره حقوقی رایگان - دزدی سکه

سلام. مادرم چند سکه طلا و مقداری طلا داشت. که سال ها بود که در محل خاصی پنهان بود. چند روز پیش برای فروش یکی از سکه ها به سراغ طلاها رفتیم و متوجه شدیم تعداد زیادی از سکه ها نیست. با توجه به خاص بودن جای آن ها و این که اگر دزد به منزل آمده بود، باید همه طلاها و سکه ها را می برد، باید دزد اشنا باشد و چون به جز من و مادرم تنها یک نفر دیگر جای طلاها را میدانست، مطمئنیم که همان نفر سوم برداشته است.
.1- آیا اگر اعلام سرقت کنیم و ایشان را به عنوان مظنون معرفی کنیم، موضوع قابل اثبات است.
2_ با توجه به این که تاریخ دزدی معلوم نیست. آیا اگر دزدی مربوط به چند ماه یا حتی یکی دو سال قبل بوده باشد، از طریق اثر انگشت قابل اثبات است؟
3_ آیا می توان از طریق درخواست بررسی گردش مالی فرد مظنون یا از طریق اتحادیه صرافی ها قضیه را بررسی کرد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملاک شکایت در این مورد تاریخ اطلاع از سرقت است و یکسال مرور زمان دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر کمتر از یکسال از زمان اطلاع سپری شده بله