مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا از منزل

ما هروقت شهرستان میریم کلید خونمون دست خواهرمه که میان اینجا
قبل رفتن مراسمی بود انگشترمو دستم کردم و بعد گذاشتم سرجاش و رفتیم شهرستان
برگشتیم دیدم نیست انگشترم
من در اتاقمو و در کمد اتاقمو قفل میکنم
ولی بارها اومدن داخل.مطمینم از کلیدهای اتاقم زدم برای خودشون ،جز اونا کسی نیومده اصلا.و خودمونم میدونیم دزدن
راهی برای اثبات هست؟ انگشت نگاری چیزی؟
تازه 12تومن خریده بودمش

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای اثبات سرقت و با هر عنوان مجرمانه ای شما نیاز به دلیل کافی دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با نهایت تاسف برای مشکلی که برای شما به وجود آمده شما می توانید درخواست دهید به آگاهی مراجعه نمایید تا اقدامات لازم انجام گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت مبنی بر سرقت انجام دهید تا حسابهای بانکیشان چک شود اگر فروخته باشتد احتمال اثبات وجود دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

كليد ها را تعويض و منبعد كليد به كسي ندهيد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
نياز به مدارك و شهود عيني داريد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید با دلایل و شواهد اقدام نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

اگر اطمینان دارید میتوانید شکایت سرقت از ایشان بفرمایید ولی باید بتوانید اثبات کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید شکایت کنید ولی باید شما اثبات کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اگر شما میدانید طرف سارق است نباید کلید منزل در اختیارشان قرار دهید .
موضوع دشوار است . برای طرح شکایت نیاز به ادله دارد . با این حال شکواییه ثبت نموده و درخواست انگشت نگاری کنید ، ان شاءالله به نتیجه می‌رسید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی میتوانید طرح شکایت به اتهام سرقت نمایید ولیکن ارائه ادله اثبات بر عهده شما می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید دید چه ادله ای برای اثبات جرم وجود دارد