مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا

من 80 گرم طلا از خونه دوستم برداشتم فروختم تیکه تیکه .. الان فقط میگه من مثل طلاهای خودمو میخوام من چه خاکی تو سرم کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قانونا شما مکلف هستید در صورت امکان همان طلاها را تهیه کنید .رضایت دوست تان را جلب کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید عین مال مسروقه را مسترد نمایید

و در صورت تعذر رد مال مسروقه ، باید قیمت روز مال مسروقه را مسترد بشود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
سعی کنید موضوع را دوستانه حل کنید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
اموال اگر بصورت مثلی یافت نمی شود
میتوان آن را ساخت
یا در صورت تعذ‍ر به صورت قدیمی ؛ قیمت آن را به روز پرداخت نمود

محمد شریفی نیا

جناب آقای محمد شریفی نیا :

باید پرداخت کنید ولی تنها راه چاره توافق با ایشان و جلب رضایت وی می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چنین چیزی امکان پذیر نیست پول آن را دریافت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سعی کنید رضایت ایشان را جلب نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی موظف به استرداد عین طلاجات هستید ولیکن در صورت تعذر قیمت ان پرداخت می گردد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اگر عین ان موجود نیست قیمت ان ب روز را باید پرداخت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خوب باید رضایت ایشان را جلب نمایید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام چنانچه طلاهای ایشان مثلا جز عتیقه جات باشند باید عین همانها را مسترد نمایید اما اگر از طلاهای معمولی باشد با رعایت وزن و عیار می توانید هر طلای دری مسترد نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که مثل طلاها وجود داشته باشد می بایست مانند آن را به ایشان تحویل دهید در غیر این صورت موظف هستید قیمت آن را به نرخ روز تحویل دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم امکان مثل یا قیمت را باید پرداخت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر عین ان باشد باید همان عبن وگرنه باید مثل یا قیمت ان پرداخت گردد