مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

سلام بنده در دی ماه سال 402 از نمایشگاه یک دستگاه خودرو سمند خریدم ،مالک خودرو در زمان تنظیم قولنامه در نمایشگاه نبود و حدود یک هفته بود که خودرو رو گذاشته بود نمایشگاه که برای بفروشم من هم تمام پول ثمن معامله رو پرداخت کردم و خودرو رو تحویل گرفتم و قرار شد مالک خودرو ظرف یک هفته برای من سند بزند اما پس از دو روز مالک خودرو به نمایشگاه میاد و بابت ثمن معامله از صاحب نمایشگاه چک میگیرد و متاسفانه تو این مدت صاحب نمایشگاه فوت می‌کنه و چک هم برگشت میخورد و حالا با توجه به اینکه بنده کل مبلغ معامله رو پرداخت کردم و مستندات و شاهد هم دارم و از طرفی مالک خودرو هم اومده چک گرفته و رفته و بعد چک برگشت خورده الان برای سند اقدام نمیکند و میگه تا چک پول نشود من سند نمی‌زنم در ضمن چک برای برادر صاحب نمایشگاه هست و مالک خودرو رفته چک رو برگشت زده و توقیف اموال گرفته لطف کنید بنده رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک نیاز به بررسی دقیق و کامل دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به سند به طرفیت مالک و وراث مرحوم و برادر مرحوم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به سند به طرفیت مالک و وراث

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست اثبات مالکیت به طرفیت وراث متوفی و مالک و الزام مالک به تنظیم سند را مطرح نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که در قرارداد ذکر شده باشد که به دستور فروشنده پول به حساب نمایشگاه واریز شده است شما مشکلی نخواهید داشت در غیر این صورت ماشین عودت و شما به طرفیت نمایشگاه‌دار دعوی مطالبه وجه مطرح می‌نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مفاد مبایعه‌نامه است