مشاوره حقوقی رایگان - پرونده ای که باید اعاده دادرسی شود یا تحت عنوان دیگری شکایت جدیدی طرح شود.

سلام علیکم؛

با کسب اجازه از شما استاد گرامی سوال دارم اگر امکان دارد ممنون می شوم راهنماییم بفرمایید:

بنده سال 92 از شخصی تحت عنوان کلاهبرداری و فروش مال غیر شکایت کردم ،در شعبه ی دوم باز پرسی قرار جلب صادر و به شعبه 106 ارجاع و ایشان محکم به پنج سال زندان و رد مال شدند،ایشان فرار ی بودند ما ایشان را گرفتیم و در شعبه 106 واخواهی نمودند،که دو باره حکم بدوی تایید شد.
پرونده به شعبه تجدید نظر ارجاع شد و ایشان دوتا شاهد آوردند که شهود اعلام نمودند این موارد را فسخ نموده اند و حکم برائت ایشان صادر شد،به تبه حکم کیفری کلیه دعوا های حقوقی هم رد شد.
تا اینکهمن از شهود شکایت کردم و ایشان بنده را نشناختند و توانستم در سال 98 حکم قطعی شهادت شهود را بگیرم.

477 مطرح کردم مورد پذیرش قرار نگرفت علی رغم این موضوع که از مراجع عظام تقلید همفتوا گرفتم ولی رد شد

بنظر شما اعاده دارسی از چه روشی ممکن است.

پاسخ ها :

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

اعاده دادرسی از باب ب کار بردن حیله و تقلب