مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مستاجر

سلام و وقت بخیر
در صورتی که مستاجری اجاره پرداخت نکنه ( 4 ماه)، امکان گرفتن حکم تخلیه وجود داره ؟

پاسخ ها :

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

سلام
بله در صورت قید این موضوع در قرارداد،میتوانید اقدام نمایید‌

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام اگر در قرارداد اجاره چنین توافقی شده باشد اظهارنامه و دادخواست فسخ اجاره می توانید اقدام نمایید اگر قید نشده باشد تا زمان اتمام اجاره نمی توانید تخلیه بخواهید می توانید درخواست اجور معوقه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
اری
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست متناسب مطرح گردد