مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت

سلام بنده از دو تکنسین وشرکتی در دادگاه حقوقی شکایت کردم اول در شورا و بعد از کارشناسی چون خسارت وارد بیشتر از مبلغ شورا بود 29 میلیون تومان بود به شعبه حقوقی ارجاع و دادگاه به مبلغ 29 میلیون تومان به عنوان خسارت و هزینه دادرسی و تاخیر تادیه از زمان دادخواست تا اجرا رای داده ‌.سوالم اینه که آیا حتماً باید تجدید نظر انجام شه. بعد از 20 روز و زمان تجدید نظر اگر تجدید نظر انجام ندن روش مطالبه خسارت چگونه است آیا باید به اجرای احکام مراجعه کنم یا شعبه ؟و یا دستور توقیف اموال صادر می‌شه چطوریه مراحلش وال دومم اینه که چون طرف حساب من تکنسین‌ها و شرکت بودن به دلیل لایحه بنده تکنسین‌ها رو قراره رد دعوا صادر کرده آیا مطالبه خسارت از شخص حقیقی راحت‌تر بود یا همان شرکت

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بعد از مهلت بیست روزه تحدید نظر خواهی میتوانید برای اجرای حکم اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بعد ازمرحله تجدید نظر یا قطعیت در شعبه بدوی درخواست اجراییه مطرح نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
1-نیازی به تجدید نظر از سوی شما نیست
2-اول به شعبه و سپس اجرای احکام
3-اجرای احکام از محکوم علیه صورت اموال می خواهد و سپس از نهاد های مربوطه استعلام میگیرد و اگر مالی بنامش نباشد شما میتوانید اموالی از وی به اجرا معرفی کنید و در غیر این صورت می توانید تقاضای اعمال ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی بدهید.