مشاوره حقوقی رایگان - توقیف مال منقول بابت مهریه

سلام من در 4مرداد پرونده مهریه را به شعبه حقوقی ارجاع دادم . و با ارجاع من شوهرم از اینکه مهریه را به اجرا گذاشتم با خبر شده است درسته چون ابلاغ الکتریکی است و پیامک میشود.؟؟؟و خودروی شوهرم را بابت مهریه توقیف کردم و الان فردی ادعا میکند چکی از شوهر من داشته و در قبال چک خودرو شوهرم را گرفته و شکایت خود را پس گرفته است و مالک خودرو است و بعد از آن من خودرو را توقیف کردم. در واقع 11مرداد تاریخ تحویل خودرو به او و 19مرداد تاریخ توقیف من بوده است. و مدارک هم ادعا میکند دارد. در دادگاه که اعتراض ثالث اجرایی داده حکم به رفع توقیف داده میشود یا نه چکار باید کرد. لطف میکنید راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سوال شما مستلزم مشاوره حضوری است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر مشخص شود که شوهر شما برای فرار از دین خود اقدام به فروش نموده است معامله وی باطل خواهد بود و خودرو توقیف می ماند اما اگر فروش بر مبنای قانون باشد با عنایت به وجود چک حق با خریداری است که در ابتدا با همسر شما معامله نموده است
برای مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید قبل از تماس پیامک ارسال دارید

یک وکیل

با سلام اگر همسر شما در سامانه خدمات قضایی ثبت نام نکرده باشد هنوز ابلاغ برای ایشان دستی می رود و بعد از اینکه به شعبه مراجعه کرد موظف می شود در سیستم ثبت نام نماید.همچنانکه همکار محترم اظهار نمودند اگر معامله به قصد از فرار از دین بوده باشد نسبت به شخص ثالث غیر قابل استناد خواهد بود و با توجه به قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی جرم محقق گردیه است.شما باید مدارک طرف را ببینید که چک به چه علت به طرف داده شده چه بدهکاری بین طرفین بوده آیا همسر شما با طرف دایم در حال بده بستان مالی بوده یا خیر.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

کاربر گرامی چنانچه تاریخ معامله قطعی طلبکار چک از شوهر شما مقدم بر اقدام شما باشد ظاهراً معامله ایشان صحیح بوده و خللی نمیتوان به آن وارد ساخت لیکن چنانچه بعد از طرح دعوی شما اقدام کرده باشد شما میتوانید به علت معامله به قصد فرار از دین درخواست ابطال و صوری بودن آن را مطرح نمائید که در صورت احراز ادعای شما معامله ایشان کان لم یکن شده و به تبع آن شما میتوانید اتومبیل شوهرتان را توقیف نمائید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

یک وکیل

پرونده خود را به یک وکیل بسپارید تا اوراق پرونده و مدارک طرفین را بررسی تماید و حقی از حضرتعالی ضایع نگردد

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند