مشاوره حقوقی رایگان - جذب در سپاه

با سلام؛ آیا سپاه در بحث مهمانی یا خروج از کشور مثلا سفر زیارتی به کربلا یا سفر به شهر های زیارتی مثل قم و مشهد، به فرد گیر میده و نمیتونه خروج کنه؟ کلا میخواستم بدونم از لحاظ همین رفت و آمد فرد و مسافرت محدودیتی وجود داره و تا چه حدی هست این محدودیت؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام زیارتی خارج از کشور با هماهنگی
و داخل کشور نیازی به هماهنگی نیست و میتونید به هر مکانی دوست دارید سفر کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول تحقیقات هزیته گزینش سازمان مربوطه هست از آنجا پیگیری فرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا خیر مگر خارج از کشور آن هم تحت شرایطی

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام سپاه برای خروج به بعضی از کشورها محدودیت دارد