مشاوره حقوقی رایگان - دریافت ویزا برای افراد سپاهی

سلام وقت به خیر پدر من سپاهی هستش
میخواستم از راه توریستی به کانادا برم ولی شرایط دریافت ویزا رو ندارم از سوی دیگه پدرم میتونه برای خودش و باقی اعضای خونواده درخواست بده {با توجه به شرایطی که داره به غیر از نظامی بودن البته} و سوالم اینه ایا امکان درخواست ویزا برای فرد سپاهی وجود داره یا خیر و اگه درخواستش قبول شه من به تنهایی میتونم ازش استفاده کنم یا باید سفر انجام بشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شخص نظامی معمولا نمی تواند از کشور خارج شود.
ولی فرزندان نظامی می توانند مثل بقیه اشخاص از کشور خارج شوند.