مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور نظامی

با سلام ایا یک کادر نظامی اگر فامیلش در کشور ترکیه باشد جهت تفریح ومهمان رفتن امکان خروج است یا خیر؟ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر با سپردن وثیقه بتوانید . جهت اطمینان از ارگان مربوطه نیز سوال ننایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر مگر با موافقت سازمان نیروهای مسلح

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید مجوزهای لازم از ارکان نظامی خود بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شخص نظامی اگر به اطلاعات دسترسی داشته باشد امکان خروج از کشور را ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از حفاظت اطلاعات مجوز بگیرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. خروج از کشور نظامیان ممنوع است. می توانید به حفاظت اطلاعات یگان نظامی خود درخواست دهید و تشخیص آن اداره ملاک است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ارگانی قوانین خاص خود را دارد از ارگان مربوطه سوال کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید لیکن از قبل باید مساله را با حفاظت اطلاعات در میان گذاشته و مجوز لازم را اخذ و وثیقه تودیع نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

از طریق همان ارگان پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت اخذ مجوز امکان سفر می باشد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.