مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ادم ربایی

سلام منو رفیقم .با مایشن بودیم که یکی از دوستامونم سوار ماشین شد با ختیار خودش و تنهایی عقب ماشین نشست
حالا تو خیابون که با یکی دعوا داشتن
اونو تو ماشین دید و منم نگه داشتم
یعنی جلو ماشینو گرفت و اینا دعواشون
شد .حالا از دست من هم شکایت داده به جرم ادم ربایی در حالی که خودش سوار ماشین شد و من اصلا کاریی نبودم فقط جدا کننده بودم از دست منم شکایت داده
نتیجه چطوری میشه خواهشا جواب بدین ممنون

پاسخ ها :

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام صرف شکایت کفایت نمیکند باید دلایل اثباتی هم ارائه بشود در غیراینصورت منع تعقیب میخورد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعی صرف شکایت کفایت نمی‌کند می‌بایست ادله ارائه بدهند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید ادله بی‌گناهی خودتان را در محکمه ابراز و دفاع نمایید بهتر است قبل از آن با وکیل متخصص مشورت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد
برای تحقق جرم آدم ربایی شرایط خاصی لازم است
و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام پرونده های کیفری اصولا نیاز به مطالعه در شعبه دارند قطعا باید دلایلی وجود داشته باشد مثل دوربین مداربسته یا شهادت شهود یا گزارش ضابط که ببینیم چه اقدامی باید انجام دهیم

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا به عهده مدعی است و چنانچه نتواند دلایل اثبات ادعا را ارائه نماید قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام چون مدرکی برای اثبات ادعای خود ندارند قرار منع تعقیب صادر خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

کسی که بر علیه دیگری ادعایی مطرح می‌کند باید بتواند ادله و مستنداتی در مورد ادعایی خود به دادگاه ارایه دهد و گرنه دادگاه حکم عدم تعقیب را صادر میکند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اصل بر برائت است و دوست شما بایستی جرم آدم‌ربایی را ثابت نماید.
از سوی دیگر جرم آدم‌ربایی از جمله جرایم سنگین است که به همین راحتی قابل اثبات نمی‌باشد.