مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شکایت زمین

با عرض سلام
حدود 6 سال پیش در هنگام فوت پدرم و تقسیم ورثه من زمینی که از پدرم 8 سال اجاره کرده بودم را به خاطر این که آخوندی گفتن معامله فسخ می شود دادم به خواهر و برادرم آیا الان می توانیم برای گرفتن تا مدت اجاره زمین شکایت کنم و آیا مدت قبول است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است
روش انتقال حائز اهمیت است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به توضیحات بیشتر شما در این خصوص است می‌توانید از طریق دادراه تماس بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نیاز به توضیحات بیشتر دارم تا بهتر راهنمایی کنم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر قرارداد اجاره تنظیم شده باشد با فوت موجر قرارداد منحل نمیشود و تا پایان مدت قرارداد ، به قوت خود باقی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل د دقیق بررسی کنیم و سپس اظهار نظر قطعی و نهایی کنیم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان شکایت و احقاق حق وجود خواهد داشت.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.