مشاوره حقوقی رایگان - انتقال 3 دانگ ملک به همسر

سلام وقت بخیر آیا همسر میتواند در یک برگه بنویسد که 3 دانگ خانه در زمان حیات و 6 دانگ خانه بعد از فوت متعلق به همسرم میباشد؟ برای اعتبار این نوشته چیکار باید کرد؟آیا ثبت محضری باید شود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

متن ششدانگ خانه بعد از فوت نوعی وصیت است که اگر بیش از ثلث باشد باید وراث تایید نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی شامل وصیت می‌شود نه انتقالتماس بگیرید راه‌های دیگری جلوی راه شما قرار داده خواهد شد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

این موضوع اعتباری ندارد مگر اینکه سند را به نام ایشان منتقل نمایید زیرا وصیت تا ثلث نافذ است و ارث پس از فوت محقق می‌شود نه در زمان حیات

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام وصیت می‌شود راه حل زیاد است مشاوره حتما بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نیاز به متن حقوقی دارید که از پنل مربوطه درخواست دهید درخدمتم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چنین متنی با چنین عبارت ساده ای بعدا میتواند موجب بروز مشکلاتی شود پیشنهاد میکنم متنی تخصصی توسط وکیل تنظیم و سپس آن را ثبت کنید
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید قرارداد تخصصی مبنی بر مالکیت انتقال گیرنده تنظیم گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام این طور نیست که هر کس هر گونه تعهداتی را که بنویسد اثر حقوقی داشته باشد باید توسط وکلا تنظیم شود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

تا یک سوم اموالش را بعد از مرگ می تواند وصیت کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر 6 دانگ خانه، بیشتر از یک سوم ماترک متوفی باشد نیاز به تنفیذ سایر وراث خواهد داشت لیکن در خصوص 3 دانگ خانه، مشکل قانونی وجود ندارد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باتوجه به اینکه هرشخصی تاثلث اموال خودرامیتواندوصیت نماید اعتباری ندارد مگر اینکه در زمان حیات خودسندراانتقال بدهد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.