مشاوره حقوقی رایگان - وام بدون ضامن در تلگرام

سلام وقت بخیر
داخل تلگرام کانالی هست که ادعا میکنند وام بدون ضامن میدهند و شرایطش هم گرفتن عکس کارت ملی و شناسنامه و شماره حساب بانک ملی هست که استعلام بگیرند و وقتی بررسی کردند که شما شرایطش رو دارید وام به شما تعلق ردو به این صورت هست که اگر استعلام شما مثبت بود باید با توجه به مبلغ وام درخواستی یک مبلغی رو بابت ثبت نام وام پرداخت کنید مثلا وام یک میلیاردی رو 6 میلیون میگیرند تا ثبت نام کنند و بعد از اون تا دو روز الی یک هفته وام به حساب شما واریز میشود و شما باید 2 میلیارد و خورده ای برگردونید طی 20 سال
چطور میشه استعلام این وضعیت هارو گرفت آیا میشه اعتماد کرد یا خیر؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به این موارد اعتنا ننمایید هر موردی را از ارگان اصلی و قانونی خود مطالبه کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کلاهبرداری هست پول اولیه را که گرفت خدانگهدار... بدو دنبالش

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه اکید بر این است که اعتماد نفرمائید؛ چرا که چنین کانال‌هایی به منظور کلاهبرداری فعالیت می‌نمایند.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
قطعا قابل اعتماد نیست و پیشنهاد نمی‌شود.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.