مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و دیه

من سه روز پیش ماشینم که راننده خانمم بود از پشت تصادف شدید شده گردنش طوری ضرب دیده که الان با آتل بستن دردش کم میشه و با آمپول مسکن پزشک قانونی نگاه کرده بدون هیچ مدارکی پزشکی چون تعطیلات بود هیچ جا نبردم حتی دریغ از یه عکس الان جواب اومده شما فقط از ناحیه پا سر گردن و پشت دستها بدون جرح و ضرب متالم است چیکار کنم تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

همانموقع باید منتظر کروکی میشدید و برای آسیبها به بیمارستان مراجعه میکردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به نظریه پزشکی قانونی اعتراضی دارید می توانید اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید الان شکایت نماییدپزشکی قانونی مراجعه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که کارشناس پلیس راهور در محل حادثه حاضر و کروکی تصادف ترسیم نموده باشد می‌توانید به استناد آن شکایت ورستگی نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان اعتراض به نظریه پزشکی قانونی را خواهید داشت.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر نظریه پزشکی قانونی را قبول ندارید اعتراض بزنید

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید به هیات ارجاع میشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
وصول نظریه پزشکی قانونی قابل اعتراض است میتوان بدان معترض شد مستند و مستدل

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما در مهلت مقرر می توانید نسبت به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به نظریه پزشکی قانونی امکان اعتراص هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظریه پزشکی قانونی در مهلت مقرر قانونی اعتراض نمائید.