مشاوره حقوقی رایگان - پرسش حقوقی مطالبه وجه

باسلام ودرودخدمت وکلای مجرب ،متخص وباسابقه دادراه سوال من این است در شورای حل اختلاف مرکزی شهرستانی از استان سیستان وبلوچستان موضوع یک کلاسه پرونده دو بار مبادرت به صدور دادنامه کرده وبایک‌موضوع حقوقی مطالبه وجه ضمنا پس ازصدوررای وتعیین مهلت اعتراض درمهلت مقرر وقانونی ازدادنامه صادره تجدیدنظرخواهی مطابق اصول وموازین‌قانونی‌انجام که قاضی شوراقاضی‌دادگاه عمومی شهرستان می باشد به جای ارجاع پرونده به مرجع تجدیدنظرخودمبادرت به رسیدگی مجدد که شماره پرونده راتغییر داده‌اند‌ رای یا دادنامه قبلی وشماره پرونده قبلی موجود وتجدیدنظرخواهی هم موجود است تکلیف چیست دادنامه های صادره کاملابه ضررخواهان وبه نفع خوانده صادرگردیده برای احقاق حق تضییع شده خودچکارکنم؟لطفاجواب فوری وقت اعتراضم‌روبه اتمام است

پاسخ ها :

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

اصولا رای شورا پس از رسیدگی قابل تجدید نظر در دادگاه حقوقی همان شهر است و با عنایت به قاعده فراغ دادرس همان شعبه مجدد نمی تواند رسیدگی نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام آرای شورا قابل تجدید نظرخواهی در دادگاه همان شهر می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تجدیدنظر خواهی نسبت به آراء شورا در دادگاه حقوقی رسیدگی می شود.
ولی یک قاضی نمی تواند در هر دو مرحله اظهارنظر کند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع از موارد فرجام‌خواهی حقوقی است می‌توانید نسبت به حکم فوق تقاضای فرجام خواهی نموده و رای دوم نقض می‌گردد نیز رای اول در صورتی که خلاف موازین شرعی و قانونی باشد هم نقض می‌گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر هردو قاضی یکیه درخواست اعاده دادرسی توسط دادرس دیگر
خطاب به رییس مجتمع قضایی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله موضوع قابل اعتراض و رسیدگی در دادگاه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره است
اگر گفته شما صحیح باشد امکان درخواست اعاده دادرسی وجود خواهد داشت
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که آراء صادره مورد مداقه قرار گیرند تا اِشکال کار پیدا شود.