مشاوره حقوقی رایگان - ارزش کپی برابر اصل قرارداد

سوالی ک من دارم اینه آیا کپی برابر اصل قرارداد زمین در دادگاه ارزش دارد ؟ میشود به آن استناد کرد؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بله ولی اگر خواهان اصل را خواست و شما آن را همراه نداشتید از شمار دلایلتان خارج می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قابل استناد است البته اگر طرف مقابل به آن ادعای تردید و انکار داشته باشد میتواند ایجاد مشکل کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
برای اثبات مالکیت ، بستگی به سایر دلایل و مستندات ارائه شده دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا خیر مگر همراه با دیگر ادله مورد ارزیابی قرار گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید به آن استناد کنید ولی اگر خوانده به آم ایرادکند باید اصل را ارایه دهید در غیر اینصورت اگر تنها دلیل شما این باشد مورد پذیرش قرار نمیگیرد و دعوا شما هم ابطال مبشود

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام بله کپی برابر با اصل در حکم اصل مدرک است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ارزش قضایی آن را دادگاه تعیین می‌کند ولی اگر نیاز به کارشناسی باشد حتما باید اصل برگه وجود داشته باشد تا آن را کارشناسی کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کپی ارزشی ندارد مگر تصدیق طرف مقابل

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اختلاف رویه در این خصوص وجود دارد لیکن علی‌القاعده بایستی اصول اسناد به دادگاه ارائه گردد.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به همراه سایر دلایل بله
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به عنوان سند اصلی نمی‌توان آن را ارائه دهید باید اصل مدارک در جلسه اول رسیدگی همراهتان باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اصل سند را مطالبه کنند باید اصل سند ارائه شود درغیر اینصورت معتبر نیست