مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک ارثی

سلام ویلایی ورثه ای داریم به خاطره اختلاف وراث تصمیم گرفتیم ملک و از طریق مزایده دولت بفروشیم سوال من اینه اگرملک روبزاریم برای مزایده وقتی قیمتش وکارشناس اعلام کرددرصورت پایین بودن قیمت میتونیم انصراف بدیم برای مزایده

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

کارشناس قیمت پایه را اعلام می‌کند شما میتوانید به ان اعتراض کنید تا هیت کارشناسی قیمت گذاری نماید ولی به هر حال مال به بالاترین پیشنهاد فروخته میشود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله می‌توانید انصراف دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما نمی‌توانید اعتراض کنید وقتی قیمت مشخص شد که مورد تاییدتان نیست می‌توانید مزایده دوم درخواست دهید تا تشکیل شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان پذیر خواهد بود ولیکن چنانچه به نظریه کارشناسی ارزیاب اعتراض داشته باشید میتوانید درخواست هیات کارشناسی نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
می توانبد به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید.

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

شما حق اعتراض به قیمت گذاری رو دارین

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

در ابتدا می‌توانید به قیمت کارشناسی اعتراض کنید و به کارشناسی سه نفره ارسال خواهد شد اما شخصی که دادخواست را داده است می‌تواند از ادامه عملیات اجرایی یعنی مزایده درخواست انصراف دهد

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام
باید تمام وراث رضایت خود را اعلام کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

انصراف خیر اما می‌توانید درخواست جلسه دوم دهید تا قیمت افزایش یابد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توان درخواست عدم انجام مزایده و انصراف از آن را اعلام نمایید