مشاوره حقوقی رایگان - سند صلح رسمی زمین

سلام
زمینی فاقد سند رسمی می باشد و به صورت مبایعه نامه دستی خرید و فروش شده است. اما یکی از ایادی مابین قبلی , معامله خود را با سند صلح رسمی ثبت دفتر خانه به نفر بعدی واگذار کرده. ایا چون زمین فاقد سند رسمی بوده میشده یکی از نقل و انتقال ها بر اساس قرارداد صلح نامه رسمی ثبت دفتری بوده باشد؟
چون زمین مذکور فاقد سند رسمی بوده چگونه سند صلح رسمی در دفتر خانه برای ان تنظیم شده ?

پاسخ ها :

الهام داودی

سرکار خانم الهام داودی :

درود
با وجود اینکه زمین دارای سند رسمی نمیباشد ولی چون یکی از انتقالها بصورت صلح بوده است ،طرفین میتوانند ان را در دفتر اسناد رسمی ثبت نمیایند که به ان هم سند رسمی میگویند و این موضوع مغایرتی با نداشتن سند ملکی رسمی ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعاهای طرفین نیاز به دلایل مصرح قانونی دارد، لذا احتمال تعارض دو سند عادی و رسمی متصور است و کسی حاکم است که دلایل وی محرز به انتساب مالکیت باشد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر سند رسمی نداشته باشد دفاتر اسناد رسمی سند صلح رسمی تنظیم نمیکنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خیر ممکن است که فقط گواهی امضاء شده باشد

قاسم منصورخاکی

جناب آقای قاسم منصورخاکی :

سلام. چنانچه زمین فاقد سند رسمی باشد صلح آن به با سند عادی ممکن است ولی با سند رسمی خیر.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که سند رسمی نداشته باشد نمی‌توان صلح رسمی منعقد نمود