مشاوره حقوقی رایگان - خرید از فروشگاه اینترنتی

با سلام و احترام؛
بنده در تاریخ 1402/09/05 از فروشگاه اینترنتی... به آدرس ....یک دستگاه جاروبرقی رباتیک مدلECOVACS DEEBOT N10 PLUS به ارزش 299/540/700ریال (دویست و نود و نه میلیون و پانصد و چهل هزار و هفتصد ریال) خریداری نموده و به صورت اینترنتی وجه را پرداخت نموده ام. و با توجه به اینکه ماهیت این فروشگاه خرید کالا از فروشگاه های آمازون و ارسال آن از اروپا و تحویل آن در ایران است زمان برای تحویل کالای خریداری شده بنده بین 30 تا 40 روز کاری تعیین نموداند که در فاکتور شماره ... درج گردیده است.
با توجه به پیگیری های مکرر از طریق پیام رسان واتساپ (آلمان) و تماس های تلفنی و مراجعه حضوری به دفتر پشتیبانی در تهران به آدرس ............. با گذشت زمان 3 ماه 21 روز از تاریخ خرید و پرداخت وجه توسط اینجانب کالا تا کنون به آدرس بنده در تهران ارسال نگردیده است.
لازم به توضیح است بنده قبل از خرید با مراجعه حضوری به آدرس دفتر پشتیبانی در تهران که یک مغازه ابزار فروشی است که فردی به نام آقای... به شماره تلفن همراه .... خود را به عنوان پشتیبان فروشگاه ... اعلام نمودند و گفتند ما جوابگو و پشتیبان فروشگاه اینترنتی هستیم و بنده با اطمینان از اینکه سایت .... در ایران – تهران دفتر پشتیبان دارد و در پایین صفحه سایت فروشگاه اینترنتی نماد تجارت الکترونیک (eNAMAD.ir) به تاریخ اعتبار 1404/09/09 و مجوز کشوری کسب و کار مجازی (عضو اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی) و نشان ملی ثبت رسانه های دیجیتال از وزارت فرهنگ و ارشاد مبنی بر احراز هویت و صلاحیت صاحب رسانه دارد اقدام به خرید نموده ام اما همچنان با توجه به گذشت زمان حدوداً 4 ماه هیچ شخصی پاسخگو نیست.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر نماینده هستند امکان الزام به تحویل هست دادخواست بدهیم
اگر هم نماینده فیک هستند امکان شکایت کلاهبرداری هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست حضوری پیگیری نمایید یا از طریق مراجع محترم قضایی پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به جرم کلاهبرداری علیه دریافت کننده وجه شرکت مذکور و ضامن طرح شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد