مشاوره حقوقی رایگان - آیا برای رای صادره مبنی بر تقسیط مهریه طرفین می‌توانند اعتراض کنند

باسلام وخسته نباشید
همسرم درزمان مناسبی ک دراختیارداشته همه اموال منقول وغیرمنقول خودرا بصورت صوری بنام خواهرواشخاص دیگری زده وطبق رای دادگاه ملزم ب پرداخت مهریه ب صورت اقساط شده آیا هردوطرف می‌توانیم ب رای صادره اعتراض کنیم یا فقط همسرم این حق رادارد.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام هر دو قابل اعتراض هست با مستندات و دلایل

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
نسبت به انتقال صوری می‌توان دادخواست داد و موفق بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اعتراض برای هر دو طرف می‌باشد

هر طرفی که اعتراض نماید طرف مقابل 10 روز فرصت دارد به اعتراض ایشان پاسخ دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله طرفین امکان اعتراص به رای صادره را خواهند داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قابل اعتراض است
لایحه اعتراضیه دقیق و مستند و مستدل تنظیم گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر منظورتان این است که اعسار داده حکم تقسیط صادر شده است هر دو طرف امکان اعتراض را خواهند داشت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طرفین می‌توانید با حکم اعتراض کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
هردو طرف امکان اعتراض به رای صادره خواهند داشت.