مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو توقیفی

با سلام و وقت بخیر خسته نباشید همسرم چندسال پیش خودرو ای رو به صورت لیزینگی خریداری کردن ولی ماشین رو از شخص خریدن و پول ماشین رو تمام و کمال پرداخت کردن بعدازدو سال توقیفی اومد رو ماشین یعنی ما ماشین رو سال 1394خریدیم سال 1396و سال 1399شکایاتی رو ماشین اومده و البته چون تعویض پلاک و سند هنوز انجام نشده و صاحب اول ماشین بدهی بالا آورده هر کس شکایتی داشته روی ماشین ما انداخته و ماشین یک ساله که توقیف هست الان همسرم فوت کردن و وکالت باطل شده ومن حکم آزادی ماشین رو گرفتم و شکایت ها رو از روی ماشین برداشتم و خلافی هم ریختم به حساب سند ماشین و تمام مدارک ماشین هم پیش خودم هست ولی رفتیم پلیس 10 گفتن باید نامه ای از دادگاه بیارید که شما ماشین رو تحویل گرفتید و انحصار وراثت هم انجام دادم تمام مدارک رو دارم درضمن بچه هام صغیر هستند و گفتن باید بچه ها به شما وکالت بدهند ولی چون بچه ها کوچیک هستند باید دادگاه نامه بدهد باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید قیمومت بچه ها را از دادستانی بگیری به این منظور به دادگاه خانواده حوزه سکونتتان دادخواست دهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در خواست تعیین قیم موقت نموده و خود را به عنوان قیم موقت معرفی نمایید تا امکان اقدام قانونی به نمایندگی از فرزندان فراهم شود.