مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو متوفی توقیف شده

سلام وقت بخیر
پدر من سال 98 با مواد دستگیر شده دادگاه ماشین رو توقیف کرد بعد از دوسال پدر من به علت بیماری فوت کردن امروز از بنیاد تعاون با من تماس گرفتن که اگر نرم دنبال ماشین میزارن برای مزایده میخواستم بدونم برای ترخیص چه کاری باید بکنم لطفا راهنماییم کنید ممنونم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به شعبه مربوطه مراجعه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شماحضوری به شعبه مراجعه ومدارک ماشین راهمراه خودتون داشته باشین