مشاوره حقوقی رایگان - خارج کردن ماشین از پارکینگ و رفع توقیف پلاک

چه مدارکی برای بیرون آوردن ماشین از پارکینگ به خاطر توقیف پلاک وتعویض پلاک نکردن لازم است داشته باشیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شاکی دارید می‌بایست علت توقیف رفع گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شکل سیستمی بایستی تیک ترخیصی خودرو از پارکینگ از طریق پلیس راهور زده شود.
با نامه پلیس راهور به انضمام مدارک مالکیتی خودرو میتوان نسبت به ترخیص خودرو از پارکینگ اقدام نمود.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از مرجع توقیف کننده پیگیری کنید.
موفق باشید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید