مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو

سلام خسته نباشید ماشین من توقیف و در پارکینگه ولی هیچ مدرکی از ماشین ندارم و مدارک شهرستانن و وکالت کاری هم برام صادر کرده اونم دستم نیست ایا با کپی مدارک میتونم ماشینو ترخیص کنم با وکالت کاری

پاسخ ها :

ترخیص خودرو از پارکینگ با کپی مدارک مدارک برای ترخیص خودرو از پارکینگ ترخیص خودرو از پارکینگ ترخیص خودرو خودرو در پارکینگ خودرو پارکینگ