مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو

سلام. من ماشینم رو اقساط برداشتم. وقتی قسط تموم شد، مالک مدعی شد که من بدهکارم. خلاصه ماشین رفت توقیف پارکینگ. الان دادگاه به نفع من تموم شد. من کپی سند دارم کارت ماشین هم گم کردم. فعلا یک برگ مشخصات ماشین به من داده اند. من قبض پارکینگ رو گم کرده ام. آیا با کپی سند و دستور ترخیص خودرو و فک رهن، میتوانم ماشین را در بیارم؟ رٱی دادگاه تموم به نفع من شد. فعلا اون برگ سبز نگرفتم ولی کپی دارم به اسم خودم.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتوانید در بیارید به دادگاه اعلام کنید دادگاه به شما نامه میدهد برای رفع توقیف چون پارکینگ خودش قبض دارد