مشاوره حقوقی رایگان - ماشین کشف شده

با سلام ماشینم رو دزدیدن و الان کشف شده مالک اصلی ماشین فوت کرده و قولنامه و بیمه نامه به اسم من است و سند ماشین و کارت ماشین رو دارم ولی به اسم مالک فوت شده است الان با این مدارک چطور میشود ماشین را ترخیص کرد

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

یا باید وراث مالک اصلی خودرو رو ترخیص کنند یا شما باید با قولنامه دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی وتعویض پلاک علیه ورثه بدید وسند بگیرید ولی راه دوم طول میکشه